Buna,
Ca alternativa foarte buna de mancare uscata, am gasit Orijen cat and kitten (varianta cu pui, nu cu peste). Avea review-uri excelente ca mancare pentru dihori, si dihorita noastra (hranita initial in pet shop cu o mancare neadecvata) a adoptat-o imediat fara probleme si s-a vazut diferenta. Mai nou, avem o alta dihorita care a inceput si ea sa o manance imediat (fara sa fie nevoie de perioada de tranzitie de la Royal Canin pe care le primea inainte). Le merge foarte bine cu aceste crochete, amestecate si cu Totally Ferret (la inceput incerca sa aleaga doar Orijen, asa ca le-am amestecat foarte bine pe toate sa se uniformizeze mirosul si nu au mai fost probleme).
Am luat o punga de 7 kg (cred ca a fost cca 130 RON, acum preturile par sa mai fi crescut), suficienta pentru o perioada indelungata.
Dezavantajul: nu se gaseste asa usor, fiind importata din Canada doar de cateva site-uri unde se poate face comanda online (la multe aparea pe site dar nu le aveau in stoc, cel putin nu cand am luat noi). Asa ca trebuie prevazuta din timp o comanda. Pretul nu e mic insa per total merita achizitia unei cantitati mai mari si per kilogram revine un pret acceptabil.
Sper sa ajute si altora.