Acest subiect conține 27 de răspunsuri are 7 voci și a fost actualizat ultima dată de ingerasuoana acum 13 ani, 9 luni.
-
AutorMesaje
-
02/12/2010 la 11:53 pm #2314Anonim
Multa lume m-a tot intrebat cand organizez o intalnire cu toate mustelidele din Bucuresti si iata ca a sosit momentul.
Prin urmare, va astept duminica, 19 decembrie, orele 13.30, la intalnire cu dihorii vostri pe Vatra Luminoasa 106, la sediul Falcon Vet.
Tot cu aceasta ocazie, Falcon Vet ofera o consultatie, servicii de cosmetica (taiat unghiute si curatat urechi) si raspunsuri la orice intrebari aveti pentru ei legate de dihori gratuit, nu numai cu ocazia intalnirii noastre, ci pe toata durata lunii decembrie
Speram sa va bucurati si sa va alaturati comunitatii noastre. Acest anunt nu este adresat numai dihorilor din capitala, ci si celor din alte orase, in masura in care pot participa la acest eveniment.
Multumesc echipei Falcon Vet, care este alaturi de site-ul dihori.ro si gazduieste aceasta intalnire.
03/12/2010 la 9:58 am #2953Va invidiez Bucurestenilor si va doresc distractie placuta, asteptam si poze
Noi cei de prin apropierea Clujului si nu numai, ne putem intalni ori in Kios, ori in cheile turzii dar din pacate numai pe la primavara, sa nu le fie frig blanosilor nostri.
03/12/2010 la 9:14 pm #2961ieeeeeeeeeeeeeee
de abia asteptam intalnirea!
cu siguranta va vom arata pozici si va vom face sa fiti si voi acolo! ne pare rau ca nu vom fi toti.
si cu ocazia asta, va veni si un recrut nou – o familie noua de dihorel, care deocamdata invata in ale dihoritului.
03/12/2010 la 10:40 pm #2965hehehe dihorasi noi Cand se pun poze cu ei ? Va dorim distractie placuta
19/12/2010 la 9:14 pm #3023http://picasaweb.google.com/10…..19Dec2010#
am retinut cativa dihorei, dar nu ii stiu pe toti….
cine il recunoaste sa scrie la comment, sau aici si scriu eu la album.
scuze daca i-am incurcat , va rog sa ma corectati.
enjoy
ps: multumim Falcon Vet si Roxana.
asteptam urmatoarea intalneala
19/12/2010 la 9:32 pm #3024Vai de mine!!! La citi dihorei au fost, nu ia-ti incurcat?
A plecat fiecare cu ai lui? Sau poate a luat cineva unul in plus acasa?
Daca as fi fost si eu acolo, sigur plecam cu 4 sau 5 dihori!!!!!!! (eu am 3)
19/12/2010 la 10:44 pm #3025Foarte frumoase pozele Ba bucur ca ati fost foarte multi si cred ca a fost super fain
20/12/2010 la 7:09 am #3027Da, a fost foarte fain
nu i-am incurcat – fiecare isi stia blanosul
20/12/2010 la 12:57 pm #3029A fost absolut superb.
Eu cred ca au fost peste 30 de micuti si toti s au simtit excelent.
S a tinut si un miniseminar in care am fost informati despre una din afectiunile cele mai grave ale dihorilor si despre mancarea cea mai indicata pt ei. Am pus intrebari si am primit raspunsuri complete.
A fost o intalnire in care cei mici s au intalnit, s au jucat , iar noi, stapanii lor am invatat f multe despre cum sa ne pastram prietenii sanatosi si multumiti.
Multumiri atat organizatorilor cat si participantilor.
Pe curand
PS.eu am primit primul pupic
20/12/2010 la 1:04 pm #3030Si as vrea sa mai rog pe cei ce au participat sa se uite in paturicile si jucariile piticilor, poate din intamplare gasim “hotul”care s a indragostit de cercelul meu.
Multumesc
20/12/2010 la 7:07 pm #3031A fost minunat:)! Asteptam si urmatoarea intalnire. Toti dihorasii au fost superbi, prietenosi… iar unul 'prefacut' rau;)), Piciul.
20/12/2010 la 8:12 pm #3033Da, intradevar, odata ajunsi acasa a facut iar pe sefu si azi i am aplicat tratamentul cu tinutul de ceafa
Diferenta e ca la mine nu a plans ci doar a cascat si a stat asa…fara nici o reactie, m a sfidat rau cu cascatul ala
Aia nu era o pozitie de cascat clar, de parca stia ce il asteapta..De atunci s a suparat pe mine, abia se mai joaca, mai mult singur
A stat sub pat cateva ore singur, apoi a iesit sa mai faca o traznaie si direct in WC
Acum se joaca singur sub pat mai iese din cand in cand sa se mai uite si cand ma duc sa ma joc cu el imi intoarce spatele si se duce iar sub pat
Sa vedem cine cedeaza primul, acestei indiferente.
Pe mine a cam inceput sa ma doara deja.
Sper sa fiu tare
20/12/2010 la 8:16 pm #3034Ia intoarce-i si tu putin spatele, efectiv nu-l mai baga in seama si dupa 1 zi 2 incearca sa-i faci pofta cu ceva papa bun care sa fie in ceva punga (sa fosneasca cat mai tare)
21/12/2010 la 4:59 pm #3037ingerasuoana a spus:
http://picasaweb.google.com/10…..19Dec2010#
am retinut cativa dihorei, dar nu ii stiu pe toti….
cine il recunoaste sa scrie la comment, sau aici si scriu eu la album.
scuze daca i-am incurcat , va rog sa ma corectati.
enjoy
ps: multumim Falcon Vet si Roxana.
asteptam urmatoarea intalneala
Nici macar eu nu il recunosc pe boris, deci nu e nici o problema daca l-ai incurcat. Multumim de poze si mai vrem 😀22/12/2010 la 7:35 am #3040eee, pai cum sa nu il recunosc pe Boris daca a avut atatea de impartit si de “vorbit” cu Dexter
cu placere. si eu sper ca va mai fii cineva care sa puna poze.
poate pe facebook sau ceva de genu….
-
AutorMesaje
Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.