Acest subiect conține 45 de răspunsuri are 14 voci și a fost actualizat ultima dată de Roxana acum 10 ani, 11 luni.
-
AutorMesaje
-
09/10/2010 la 9:09 pm #2280
Cum ne jucam si cu ce?
Dexter e inebunit dupa jucariile de cauciuc. are 3 si nici una nu mai chitaie de cate gaurici au in ele efectiv le ia la tranta
Dar cea mai interesanta “jucarie” este sacul de rafie. adora sa se bage in el, sa topaie pe el si sa se ascunda.
Ne mai jucam din cand in cand si leapsa sau fatea-ascunselea. Subiect la care obosesc mai repede ca el
voi?
09/10/2010 la 10:55 pm #2619O alta jucarie interesanta ptr. ei sunt pungile goale de naylon sau hirtie. Cu cit fisiie mai mult, cu atit sunt mai interesante
Daca aveti cutii mari goale de carton, taiati citeva gauri in ele, asa ca ei sa poata intra si iesi.
10/10/2010 la 6:36 pm #2628Lui Bijoux ii place sa ma alegre prin camera, in jurul custii. Ii mai plac mingiutele de ping-pong, sa le arunc sa faca zgomot si sa fuga dupa ele. E innebunit dupa o foca de plus, mare cit el, o cara prin camera si o ascunde in tub. Daca o iau in mana vine dupa mine si nu se lasa pina nu o ascunde
10/10/2010 la 8:16 pm #2631Da, si la pungile de hartie se arunca
cutii de carton taiate avem
mi-ai dat o idee buna sa ii iau o minge de ping pong. cred ca o sa fie disperat ca nu o sa o poata prinde
i-am luat azi o chitaitoare mai maricica si mai tare. era suparat ca nu o poate capsa si a lasat-o in pace
01/12/2010 la 8:35 pm #2933Arrielle se joaca cu mingiutele de ping-pong, le impinge cu nasucul, iar Bijoux fuge dupa ea:
Original Video – More videos at TinyPic
Original Video – More videos at TinyPic
02/12/2010 la 5:06 pm #2940AnonimHaha! Sunt negri taciune! Nici nu se vad pe langa comoda aia..
02/12/2010 la 9:52 pm #2943niste banditi!
ce dulci sunt amandoi!
18/01/2011 la 11:55 am #3106AnonimHaha! Tot asa grasan a ramas, nu are de gand sa mai dea jos din sunculite. Pai daca mami il alinta cu bunatati….eh
18/01/2011 la 8:55 pm #3108Foarte fain e C.D. Trebuie sa`i intalnim la primavara 🙂
25/01/2011 la 8:55 am #3110Smecherosu!
Dulce foc si hotoman!
pupam nasucu lui!
cand il vad ma gandesc numai la Dex
26/01/2011 la 3:29 pm #3112aolei, deja naparleste
spor la invatacit!
26/01/2011 la 11:00 pm #3113Super frumosi amandoi ce tare e poza cu C.D. parca e decanul facultatii :)))
28/04/2011 la 2:50 pm #3348Tazu la joaca 🙂
In ultima vreme, taz a facut obsesie pentru o mingiuca din cauciuc mai dur care are in interior un clopotel…ar roade-o toata ziua daca ar putea…o scoate din cosul cu jucarii si fuge cu ea in ascunzatoare..adica undeva intr-un colt al camerei, langa calorifer..si daca nu-l bagi in seama e in stare sa roada mingiuca pana la epuizare…de multe ori i-o fur ca sa-i distrag atentia si catre alte jucarele..pe care le cara peste tot, se arunca peste ele, le prinde in botc si fuge cu ele sa nu care cumva sa i le furi :)) chestia e ca uneori i le cam fur si sa vezi ce disperat e dupa ele..i le dau inapoi, le inhata si fuge cu ele victorios..
Lui taz ii plac pungile, normal :)) si de multe ori se catara in niste cosuri supraetajate fixate pe un stativ din plastic pe care il tinem in balcon…are o fixatie si cu aspiratorul : se baga dupa el, se intinde pe gresie si il impinge cu piciorusele pana il muta de la locul lui..cred ca tazului ii place cel mai mult sa mute lucrurile din casa :)) stiu asta cand aud bubuituri pe hol..iar a mutat tazu ceva…:)) ii plac papucii mei…si ca sa nu-i fure ii cam ascund..dar si cand ii gaseste!!! doua zile pana ii recuperez cam stau in picioarele goale :)) daca imi mai amintesc si alte nazdravanii revin cu un post nou.
02/05/2011 la 5:48 pm #3357Este bestial banditul
03/05/2011 la 6:19 am #3358multumesc! 🙂 lasa ca pozele de mai jos cu cdiul si pixie sunt super :))))))) cum isi baga ei boticul peste tot! curiosii de ei…vor sa fie mereu in centrul atentiei bagati in seama si alintati cat cuprinde!!
-
AutorMesaje
Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.