Acest subiect conține 28 de răspunsuri are 8 voci și a fost actualizat ultima dată de ysyoko acum 13 ani.
-
AutorMesaje
-
18/10/2011 la 8:20 pm #2395Anonim
O sa incepem aici jurnalul nostru personal. Aici vom scrie toate supararilee, necazurile, bucuriile, etc. In acest topic voi scrie eu, AndreeaC si micuta noastra A?k( evident prin intermediul nostru). Momentan sa facem prezentarile. Ma numesc Laurentiu, am 21 de ani si sunt la facultatea de Informatica. Pe data de 13 octombrie 2011 a intrat in casa noastra A?k. De atunci si noi si ea incercam sa ne acomodam. In momentul de fata ea este speriata de noi iar noi de ea, foarte frustrant. Cam asta este pe scurt, revin cu detalii dar pana atunci sa va arat comoara noastra cu dintii ascutiti ( si pe care ii foloseste fara ezitare )
Un filmult:
Si cateva poze:
18/10/2011 la 8:55 pm #4254yey! ce se distreaza micuta…:D ma bucur ca s-a acomodat cat de cat in noua casa…eu cred ca voi sunteti mai speriati de ea decat ea de voi..presupun ca pana in clipa asta deja a pus stapanire pe toata casa. sa aveti grija de voi si de micuta :* (poate ne vedem duminica 🙂 )
18/10/2011 la 9:30 pm #4256Da, in mod cert noi suntem mai speriati decat ea, mai ales eu :)). S-a acomodat doar cu o camera momentan, in restul troneaza cainele si nu stiu cum s-ar intelege. Noi vom ajunge 100% duminica.
18/10/2011 la 11:05 pm #4257Incantati de cunostinta Si bine ati venit! Este foarte frumoasa micuta A?k, seamana f mult cu Tina. Cu timpul va veti acomoda unii cu ceilalti. Orice la inceput este mai greu, asa a fost la toata lumea.
,,Rabdarea este o virtute pe care nu multi o au “
Sa va traiasca micuta, sa fie sanatoasa!
19/10/2011 la 9:36 am #4259Dulceata mica si jucausa!
sa va traiasca, sa va bucurati de ea si sa va distrati impreuna!
ne pare bine de cunostinta si ne asteptam cu nerabdare sa va intalnim!
19/10/2011 la 6:55 pm #4266Astazi micuta noastra a fost foarte cuminte.
Dimineata cand m-am trezit am mers si am vorbit cu ea. Am bagat degetele in cusca sa o mangai pe capsor si nu s-a dat la mana mea sa ma muste (ca de obicei)
Apoi… ,,tati” i-a pus pe langa litiera pe ca o avea, o alta tavita. O muta de colo colo si tot in cusca pur si simplu facea
Cand am revenit acasa(bineinteles cu bunatati si jucarele) micuta noastra pusese tavita in coltul in care isi facea nevoie(nu mai conteaza ca o pusese peste un rahatel )… a venit la noi apoi, s-a pus in tavita si a facut pipi. Am laudat-o, i-am dat multivitamina si am mangaiat-o iar apoi s-a pus in tavita si a facut si caca!!!
P.S.: Sa va spun un secret? Ce credeti ca a papat A?k la finalul filmuletului? Eheeeee, piciorul lui ,,tati” !
@Simo: Si mie mi-a parut ca seamana cu Tinuta de cum am adus-o acasa
@oana: Multumim de aprecieri! Si noi abia asteptam sa va intalnim!
P.P.S: Pentru ca a fost cuminte, mami si tati i-au cumparat jucarele numai bune de capsat
19/10/2011 la 11:20 pm #4269super jucarelele! dar grija mare la rontait..la mine au mai ros tot felul de plusuri…si ar cam rontai orice ar avea la dispozitie. abea astept sa ne vedem duminica :* (pana atunci sigur se face ea fata ascultatoare si nemuscacioasa 🙂 )
20/10/2011 la 8:56 am #4276AnonimHaha! Foarte tare Cred ca se da pe brazda in curand…lasa ca vedem noi cat de 'periculoasa' e la Dihoriada!
20/10/2011 la 9:08 am #4279Heheeeeeeeeeee… Abia astept sa te rontaie si pe tine Roxana ca sigur de Isa isi aduce aminte si i se urca pe umar ca un Ara
20/10/2011 la 9:15 am #4280AnonimAbia astept sa ma rontaie :D. Tu crezi ca o sa ii mai arde ei de mine intr-o camera cu 30 de dihori?
20/10/2011 la 9:50 am #4285ma ia invidia ca voi va adunati , eu is cam departe de voi 🙁 frumoasa micuta voastra nazdravana 🙂 , cand o sa va accepte ca parinti o sa inceteze cu muscatul , pana atunci , spor la joaca!
01/11/2011 la 1:35 pm #4337Usurel usurel facem progrese. Pana sa fie ea fata cuminte va arat cateva poze cu dansa cand e cea mai cuminte din lume ( cand doarme ). BONUS: fetisoara adormita. ( evil face )
01/11/2011 la 2:11 pm #4338Anonimhaha! scumpica de ea…musca-i, mami, fii rea!
01/11/2011 la 2:22 pm #4339Nu-i amuzant Roxana. Bine ca nu are cont pe dihori.ro si nici nu stie sa citeasca.
01/11/2011 la 2:46 pm #4340Anonimhaha..u never know….
-
AutorMesaje
Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.