Da, sa rezolvat si incaodata va multumesc Simona si Roxana >:D<
Dihoritele sunt bine, ele se numesc Kiki (asta e foarte agil) si Zuzu (asta in scimb e mai sensibil mai femeie asa).
Ne jucam fiecare dimineata si seara. Ele mananca pipota si inima taiat in bucati.
Acuma nu se mai sperie de noi (ca acuma 10 zile) si deja suntem prieteni de joaca.
A inceput sa se obisnuiasca cand il ridicam si il smotocim. Daca sunt ele afara tot timpul stau in jurul meu deja se urca pe mine si fac croaziera in jurul gatului meu 🙂
Cu muscatura progresam destul de bine, si e clar cand e joc mare nu il bagam mainile, de altfel ne mai prind ele asa fin ca sa ne traga in cusca dar din nefericire nu ne incapam :))
Au ele o cusca cu etaj (jos litiera, sus hamac) in debara (unde e destul de frig, ca nu le place caldura deloc) si cu o teava groasa e legat cu living unde e antreul lor, de fapt bucataria ca aici e mancarea si apa (de asta cu bila).
Casa lor e elvetia lor numai eu ma bag cand il curat dar numai cu acordul lor 😀 Daca se sperie de ceva se retrag cu mare graba aici si stau in teava si se uita afara pana trece pericolul :)))
Deci e misto e ok, saptamana viitoare mergem la doctor la recensamant si vaccin. (da am asteptat pana se obisnuiesc cu omul k lumea, ca ele provin dintr-o crescatorie unde erau afara si fara mult contact cu omul)
Pozele – vor fi si ele, dar asa de rapid se misca ca e greu de facut.