Dihorasii vostri cum fac cand ii scoateti la plimbare?
De exemplu dihorul prietenei mele cand aude zornaitul cheilor se duce fuga la usa sa il scoata afara 🙂 si il duce in ghiozdan pana in parc…unde se dezlantuie 🙂
Al meu sta linistit in ghiozdan pana aude nebunia de afara, cand incepe sa se agite rau, il las sa iasa jumate sa vada afara si sta nemiscat si incepe sa saliveze de imi uda degetele si face ochii maaaari 🙂 il las putin dupa care il bag oarecum cu forta inapoi in ghiozdan si dupa un timp se linisteste, sta cu burta in sus in general (mai arunc cate un ochi la el :P)
sunt constienta ca e stresat, numai ca nu stiu ce sa fac ca sa fie mai placut si mai putin stresant pt el… cand ajungem in parc, dupa ce “parfumeaza” putin locul si trage in toti boschetii, e chiar foarte jucaus, ma alearga, fuge peste tot, chiar il vad ca nu mai e stresat… si cand ii e frig sau vrea in brate/ghiozdan, vine si se catara pe piciorul meu :X
Aveti vreo idee cum as putea sa ii fac scosul din casa pana in parc o experienta mai placuta si mai putin stresanta??… Astept experientele voastre cu micii blanosi 🙂