Acest subiect conține 14 răspunsuri are 9 voci și a fost actualizat ultima dată de dsra_andra acum 13 ani, 12 luni.
-
AutorMesaje
-
27/09/2010 la 3:45 pm #2268
Daca ne-am adunat aici in forum toti iubitori de dihori, ar fi bine sa ne prezentam pe scurt fiecare.
Si noi, “deschizatorii de conserve” ar trebui sa ne cunoastem cit de cit
Incep eu:
Eu sunt Margot.
Sunt din Timisoara, dar locuiesc in Germania
Am 48 de ani, de meserie sunt asistenta medicala si lucrez in ingrijirea la domiciliu.
Am 3 dihori, 2 baieti si o fetita
Ptr. moment nu imi vine in minte ce sa mai scriu, daca vreti sa mai stiti ceva, intrebati pur si simplu
27/09/2010 la 7:56 pm #2567Ciao Margot, se putea sa lipsim noi de aici 😉 Sa-ti traiasca toti dihorasi sa te bucuri de ei cat mai mult.
Numele meu este Simona, sunt din Turda,Jud. Cluj am 36 ani .
Am 1 dihor la care am vrut sa-i mai aduc un fratior sau o surioara dar o sa vad pe parcurs daca o sa-i aduc sau nu . Este fetita are 1 an si se numeste Tina, este cea mai scumpa dihorita
Va pupam! pa pa
28/09/2010 la 11:42 pm #2568AnonimBuna Margot si bine ai venit pe forumul nostru!
Eu sunt Roxana, 29 ani, Bucuresti. Lucrez in media (mai precis productie de reclame tv) si am 2 dihori – Leeloo, Pif si o nurca – Maya. In noiembrie o sa am a 3-a dihorita, Arrielle, pe care o astept cu nerabdare, desi inca nu stiu cum o sa ma descurc cu 4 mustelide. O sa fie o provocare, cu siguranta.
Ma bucur ca esti alaturi de noi. Eu te cunosc deja de la prieteni comuni si stiu cat de implicata esti cu dihorii 🙂
03/10/2010 la 3:47 pm #2580Buna!
In sfarsit am reusit si eu sa scriu aici 🙂
Numele meu este Oana si am un dihoras pe nume Dexter in varsta de aproape 5 luni. (recunosc ca am furat numele :D).
Sunt din Bucuresti, am 25 de ani si lucrez la contabilitate la o agentie de turism.
Imi pare bine de cunostinta si astept cu nerabdare si intalnirea reala nu numai virtuala
Va pup
05/10/2010 la 7:59 pm #2595Pana acuma doar 2 baieti am auzit sa aiba dihor, eu si Botezatu
Eu sunt Calin, din bucuresti si am un dihor pe nume Boris (n 05.mai.2010). Nici eu nu prea sunt bun sa ma descriu singur, daca aveti intrebari…nu ezitati
07/10/2010 la 10:14 pm #2602Numele meu este Andreea , am 25 de ani si locuiesc in Bucuresti. Profesia mea este e economist . Am terminat liceul de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” sectia Grafica apoi am urmat caile Psihologiei(Psihopedagogie Speciala) din cadrul Universitatii Bucuresti…Ulterior , caci incurcate sunt caile domnului , am ajuns sa lucrez intr`o companie la departamentul finaciar si iata ca a trebuit sa fac o a doua facultate si anume Finante si Banci (Spiru Haret) .
Am multi copilasi si anume :
1 dihor scortisoara : Melek
2 pisicute : Sasha si Maia
1 hamster Roborovsky : Chitz
3 caini : Bijou(bichon) , Fluffy(caniche) si Cody(labrador)
4 porcusori de Guineea : Mati , Betty , Furnica si Zarra
si 2 nimfe 🙂
Mare familia noastra … mare si fericita 🙂
08/10/2010 la 12:50 pm #2605Eu sunt Daniela, am 28 de ani si sunt din Timisoara. Am terminat facultatea de informatica si lucrez in domeniul medical. Am un dihor pe nume Bijoux in varsta de aproape 8 luni foarte jucaus si mancacios. Temporar o am pe verisoara lui, Arrielle care o asteapta pe Roxana cu nerabdare.
Pupacei !
25/11/2010 la 7:49 pm #2905Buna seara,
Mi-am facut si eu azi cont pe gmail, ca sa pot sa ma inscriu pe forum. 🙂
Numele meu este Robert Carst, sunt din Radauti, judetul Suceava. Momentan locuiesc in Bucuresti, unde sunt student al Facultatii de Medicina Veterinara.
Impreuna cu colegul meu de camera avem o femela dihor, numele ei este Rozi. Pe langa ea mai am 10 tarantule, deocamdata, si un caine, care insa a ramas la parinti in Radauti.
Pe unii dintre voi ii cunosc, ma bucur ca avem si un forum pentru stapanii de dihori.
25/11/2010 la 10:04 pm #2909Salut Robert si bine ai venit ! Chiar ma gandeam ca aici oare nu o sa apari sa o prezinti pe scumpica de Rozi Pup nasucul ei de faina
26/11/2010 la 1:45 pm #2911Buna!
Numele meu este Andra, am 21 de ani, sunt din Ploiesti, dar stau in Bucuresti, sunt studenta la psihologie si am un dihoras pe nume Pierre il am de 2 luni jumatate, iar la inceputul lui decembrie implineste 4 luni. Este foarte jucaus si mai nou si pupacios (abia a trecut de perioada cu capsatul zilnic ). Ma uimeste zilnic cu giumbuslucurile lui dar si cu faptul ca este foarte inteligent si empatic. Ma bucur ca am gasit aceasta comunitate de iubitori de dihorasi si sper sa ne si intalnim live
Va pupam
26/11/2010 la 2:57 pm #2912Bine ai venit Andra si Pierre! Sper ca o sa va simtiti bine aici impreuna cu alti blanosi
Multi pupici Pierre
26/11/2010 la 4:45 pm #2914Am asteptat putin sa se remedieze problema cu mail-urile de la yahoo, dar pana la urma m-am hotarat sa imi fac cont si pe gmail, ca sa ma pot inregistra si aici pe forum.
26/11/2010 la 9:45 pm #2915Foarte bine ai facut ne bucuram cand vedem ca apar tot mai multi iubitori de dihorasi, care cele mai faine animale blanoase de apartament
27/11/2010 la 8:39 am #2919Bine ati venit aici in forumul “blanosilor”, Robert si Andra!!!!
Sa va traiasca grasunii!!!!!!
In sfirsit se inmulteste comunitatea “deschizatorilor de conserve” ptr. dihori
27/11/2010 la 12:49 pm #2921Multumim de primirea calduroasa Pierre este deja rasfatatul tuturor prietenilor si membrilor familiei si desi nu l-am scos inca afara, sunt sigura ca il vor indragi si cei care il vor vedea pe strada.
Pupici pentru toti blanosii de la Pierre si Andra
-
AutorMesaje
Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.